top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Clif (5).JPG

Clifton House Student Halls

Landing spaces to Usable spaces for students. Clifton House returned and asked what we could do to turn these quiet large landing spaces into functional spaces for the students to use, they decided they wanted them to be a refection space, a games room, a design studio and a garden room.

The spaces were turned into rooms by the installation of four fire walls, with matching doors and frames from the original building works. This meant they then fell inline with building control and the authorities. The Views out from each of the floors changes as you rise up though the building, and the top floor leant its self best to the garden room, as it was the warmest of them all and gave it a tropical feel.

bottom of page